Lekarz medycyny, światowy autorytet, badacz kliniczny, założyciel
i Prezes Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM) www.pcrm.org.
Dr.Barnard jest autorem ponad 50 publikacji naukowych na temat odżywiania i jego wpływu na zdrowie człowieka oraz ponad 15 książek, w tym: Power Foods for the Brain (2013), The 21-Day Weight Loss Kickstart (2011), Dr. Neal Barnard's Program for Reversing Diabetes (2007) I Breaking the Food Seduction (2003).
O Saladmaster powiedział:
Wersja angielska:
"I want to say a big thank you to all my friends at Saladmaster. They’re really getting people to cook in a much healthier way. We’re getting the oil out we’re keeping all the vitamins“ and nutrients in and we’re really changing lives. People learn that they can cook in so much of a healthier way. For me, as a Doctor, I appreciate it and I know your customers do too. Thanks a lot!”
Wersja polska:
"Chcę bardzo podziękować wszystkim moim przyjaciołom z Saladmaster. Naprawdę zachęcają ludzi do gotowania w znacznie zdrowszy sposób. Wydobywamy olej an zewnątrz… zatrzymujemy wszystkie witaminy i składniki odżywcze i naprawdę zmieniamy życie. Ludzie uczą się gotować w znacznie zdrowszy sposób. Ja jako lekarz bardzo to doceniam i wiem, że klienci też. Wielkie dzięki!"
Ekspert ds. zdrowia, ekologii, odżywiania i naturalnego piękna.
Autor wielu bestsellerowych książek w tym: Eating for Beauty,
The Sunfood Diet Success System, Naked Chocolate,
David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs, Amazing Grace, Superfoods: The Food and Medicine of the Future
and The LongevityNOW Program.
O Saladmaster powiedział:
Wersja angielska:
“Saladmaster ™ products are the only kitchen pots and pans that I use. Making tea with Saladmaster ™ equipment on my wood-burning stove with spring water and wild herbs from the forest has provided me with experiences that come very close to being in Heaven. The quality and craftsmanship of these products are extraordinary. They radiate perfection and beauty. The 316 Ti Surgical Stainless Steel used by Saladmaster ™ in their products is the safest metal available and never outgases toxicity. In all areas, including customer service, Saladmaster ™ leads the field.”
Wersja polska:
„Produkty Saladmaster ™ to jedyne naczynia i patelnie kuchenne, których używam. Przygotowanie herbaty przy użyciu sprzętu Saladmaster ™ na moim piecu opalanym drewnem z wodą źródlaną i dzikimi ziołami z lasu dostarczyło mi doświadczeń, które są bardzo bliskie bycia w Niebie. Jakość i wykonanie tych produktów są niezwykłe. Promieniują doskonałością i pięknem. Chirurgiczna stal nierdzewna 316 Ti używana przez Saladmaster ™ w ich produktach jest najbezpieczniejszym dostępnym metalem i nigdy nie wydziela toksyczności. We wszystkich obszarach, w tym w obsłudze klienta, Saladmaster ™ jest liderem w swojej dziedzinie ”.
Szwedzki pływak. Sześciokrotny uczestnik letnich igrzysk olimpijskich, trzykrotny medalista olimpijski. Dwukrotnie pobił rekord świata w biegu na 100m stylem motylkowym mężczyzn. Zdobył także trzy złote medale w ME.
Lars mówi nam, że wraz ze swoim kinezjologiem Ulfem Kilmanem (również posiadaczem Saladmaster) przetestował, które potrawy
i naczynia do gotowania są dla niego najlepsze.
Lars wierzy, że poprzez odpowiednie odżywianie zyskuje wytrzymałość, która pomaga mu w treningu i rywalizacji o najwyższe trofea olimpijskie. Jego zestaw Saladmaster podróżował z nim aż do Pekinu w Chinach.
Wersja angielska:
“The product as founded in the USA over 60 years ago. It requires 70% less energy when I’m cooking. I use the Electric Skillet, I can fry foods without oil. The best part is that the food tastes much better in Saladmaster.”
Wersja polska:
„Firma założonaw USA ponad 60 lat temu. Podczas gotowania naczynia zużywają o 70% mniej energii. Używam patelni elektrycznej, mogę smażyć potrawy bez oleju. Najlepsze jest to, że jedzenie smakuje znacznie lepiej w Saladmaster ”.
W ciągu ostatnich dwóch i pół dekady dr. Robert O. Young był powszechnie uznawany za jednego z najlepszych naukowców
i mikrobiologów na świecie. Jest głównym twórcą i propagatorem diety zasadowej na świecie. Jest wykładowca uniwersyteckim i autorem wielu publikacji.
Napisał serię książek "The PH Miracle" przetłumaczonych na 20 języków.
O Saladmaster powiedział:
Wersja polska:
„Jako mikrobiolog byłem pionierem w badaniach mikroskopii ultralekkiej. Styl życia, który prowadzisz, żywność, którą jesz i sposób przygotowywania posiłków, mają istotny wpływ na zdrowie krwi i tkanek.
Jeśli twoje jedzenie jest zdewitalizowane lub zanieczyszczone chemikaliami lub metalami, twoja krew, która stanie się tkanką, zostanie złożona. Jeśli krew zostanie pozbawiona zdrowej żywności, która została odpowiednio przygotowana przez pewien czas, nastąpi degeneracja i transformacja komórkowa. Ponieważ 1 na 3 osoby jest zagrożona rakiem i tak wiele osób umiera z powodu chorób układu krążenia, ważne jest, aby ludzie dbali o własne zdrowie, spożywali odpowiednią żywność i odpowiednio ją przygotowywali.
Wszystkie pokarmy mają właściwości energetyczne. Niestety większość gotowanej żywności straciła energię i jest martwa. Unikalny system Saladmaster, polegający na niskotemperaturowym, bezwodnym, półpróżniowym gotowaniu, minimalizuje utlenianie składników odżywczych i elektronów w żywności oraz maksymalizuje właściwości energetyczne. Pożywienie jest bardziej żywe dzięki elektronom - iskierce życia!
Naczynia kuchenne sprzedawane w sklepach mogą uwalniać chemikalia i metale do spożywanej przez nas żywności. Powierzchnia do gotowania Saladmaster jest wykonana z chirurgicznej stali nierdzewnej 316 Ti. Ten rodzaj metalu nie powoduje wypłukiwania metali do żywności i można go bezpiecznie gotować.
Wybór odpowiedniego rodzaju naczyń kuchennych jest istotnym elementem programu zdrowego trybu życia. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami tego znakomitego produktu i polecamy go każdemu, kto dba o swoje zdrowie i zdrowie swojej rodziny."
Copyright © 2025 Health&Wealth — Wszelkie prawa zastrzeżone.
Używamy plików cookie do analizowania ruchu w witrynie i optymalizacji Twoich wrażeń. Jeśli zaakceptujesz użycie plików cookie, Twoje dane zostaną zagregowane z danymi innych użytkowników.